New Volkswagen Golf Bluemotion 1.5 TSI Details odhalil

New Volkswagen Golf Bluemotion 1.5 TSI Details odhalil
New Volkswagen Golf Bluemotion 1.5 TSI Details odhalil

Nový golf Volkswagen bol spustený tento rok – facelifovaná verzia rodinnej Hatchback siedmej generácie VW, ktorá samotná VW nazýva Golf MK7.5. Vďaka menším vylepšeniam a zvýšeniu vybavenia, osviežený golf tiež ťaží z nových motorov pod kapotou, s novým benzínovým motorom „TSI“ 1,5 litra, ktorý je v tomto oddelení veľkou správou.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

• Nový rok 2017 Volkswagen Golf: Všetky podrobnosti
Volkswagen teraz odhalil nové podrobnosti o efektívnom a ekonomickom variante Bluemotion automobilu, ktorý využíva 1,5-litrovú elektrickú jednotku, ktorá sa odhodí na 129 koní.
Hlavným vývojom je zavedenie nových schopností na pobrežie motora, čo znamená, že motor sa vypne, zatiaľ čo pobrežie rýchlosti až do 81 mph. Táto hnacia sústava je štandardne spojená s prevodovkou DSG a spoločnosť Volkswagen pridala aj kompaktnú lítium-iónovú batériu-nie na pohon, ale skôr na dodávku energie do systémov a zariadení vozidla, keď je motor vypnutý.
Sila je teraz regulovaná prostredníctvom nového „-dióda“, ktorý riadi tok medzi lítium-iónovou bunkou a konvenčnými olovenými batériami vozidla.
Pokiaľ ide o spotrebu paliva, spoločnosť VW tvrdí, že nová golfová Bluemotion môže dosiahnuť 61,4 MPG s emisiami výfukových rúrok 104 g/km v novom európskom jazdnom cykle. Nový golf 1.5 TSI Bluemotion sa bude predávať tento rok v lete.
Znie vám nový VW Golf Bluemotion? Dajte nám vedieť v komentároch.