Nový VW Passat Bluemotion emituje iba 95 g/km CO2

Nový VW Passat Bluemotion emituje iba 95 g/km CO2
Nový VW Passat Bluemotion emituje iba 95 g/km CO2

Volkswagen sa zameriava na kupujúcich flotily s novou Passat Bluemotion. Obidve varianty, ktoré sa začínajú za 23 200 GBP za štvordverový salón, ako aj za 24 750 GBP, obidva varianty tvrdia, že 76,3 mpg sa spojí iba 95 g/km CO2.
Tieto čísla nadpisu sú možné pomocou modifikovanej verzie štandardného dieselového motora TDI 118 k 1,6 TDI, s krútiacim momentom 250 Nm a šesťstupňovou manuálnou prevodovkou. Výkon nie je ovplyvnený, s časom 0 – 62 mph 10,8 sekundy – ako aj najvyššia rýchlosť 130 mph je skutočne o niečo rýchlejšia ako normálny model (vďaka vylepšeniam aerodynamiky, ako aj prevodu). Majetok robí rovnaký šprint za 11 sekúnd a spravuje 129 mph.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Tieto figúrky účinnosti sú prakticky vedúce v triede, ale hlavný súper Passat, Ekonetický Ford Mondeo, len vykopne 78,5 MP, ako aj 94 g/km CO2. Nie je to však také rýchle, ale strata za sekundu v sprinte 0-62 mph.
Zariadenie je prevzaté zo základného modelu S, ktorý získava brzdový systém po zrážke, motoristickú výstrahu, ako aj 6,5-palcový infotainmentový systém dotykovej obrazovky. Stop-Start a regenerácia batérie sú tiež štandardné, ale prídavky Bluemotion zahŕňajú nový 17-palcový dizajn zliatinových kolies, ktorý optimalizuje prúdenie vzduchu, pneumatiky s nízkym valcovaním, zavesenie znížené o 15 mm, ako aj revidované predné, ako aj zadné nárazníky.
Bluemotion odznaky sú jediným ďalším charakteristikou vonkajšej vlastnosti, zatiaľ čo interiér je úplne identický so štandardným autom. Teraz je k dispozícii na kúpu, pričom prvé dodávky zákazníkov sú stanovené na august.
Teraz si prečítajte oveľa viac o novom VW Passat Alltrack.