Lexus CT 200H obnovený s revidovaným rozsahom orezania

Lexus CT 200H obnovený s revidovaným rozsahom orezania
Lexus CT 200H obnovený s revidovaným rozsahom orezania

Lexus CT 200H bol obnovený s revidovaným rozsahom úrovne výbavy. Sleduje systém nedávno aplikovaný na ďalšie modely v rozsahu Lexus a znižuje počet modelov ponúkaných zo štyroch na tri.
Modely Old SE, Luxury, F Sport a Premier boli nahradené úrovňami výbavy nazývaných CT, CT F Sport a CT Takumi. Konvenčná CT je vybavená 17-palcovými zliatinovými kolesami, satelitná navigácia zobrazená cez sedempalcovú obrazovku, reverzné kamery a parkovacie snímače zadných vozidiel.
Reklama – článok pokračuje nižšie

• Najlepšie hatchbacky v predaji
Všetky CT sú dobre zásobené pre bezpečnostnú súpravu s adaptívnym tempomatu, uchovávaním jazdného pruhu a asistenciou predbežného zrážky v celom rozsahu.
5

F, ako už názov napovedá názov, dodáva niektoré športové vylepšenia štýlu: má prednú mriežku čiernej sieťoviny, čierne zrkadlové kryty, zadné sklo súkromia a iná sada 17-palcových kolies, ktoré jazdia na pevnejšom zavesení. Vo vnútri F Sport dodáva hliníkové pedále, športový volant a vyhrievané predné sedadlá zdobené syntetickým koženým čalúnením „Tahara“.
Top-špecifický Takumi získava najkrajšie doplnky z troch. Nad obkladom CT pridáva LED svetlomety, parkovacie senzory predných vozidiel, strešné okno, vzpriamený navigačný systém s 10-palcovou obrazovkou a zvukový systém Mark Levinson Mark Levinson.
Úrovne výbavy CT a F Sport sú ponúkané s výberom možných balíčkov, ktoré umožňujú používateľom prispôsobiť si svoje autá. Športový balíček 500 GBP dodáva čiernym povrchom do zliatinových kolies, predných obalov mriežky a dverí zrkadla a čalúnenie Tahara vo vnútri; Zatiaľ čo prémiový model vylepšuje CT s bezkľúčovým vstupom, parkovacie senzory predných vozidiel, sklo súkromia, vyhrievané predné sedadlá a sedadlá Tahara.
Tech Pack je k dispozícii na úrovniach výbavy CT aj F Sport. Pridáva 10-palcovú navigačnú obrazovku a samopredajné LED svetlomety s podložkami za 1 000 GBP. Balenie Takumi Exclusive Takumi dodáva LED svetlomety, vzperovanú infotainmentovú obrazovku, Mark Levinson Hi-Fi, strešné okno, elektrické predné sedadlá zdobené kožou a špeciálne vložky „Naguri“.
Pod kožou zostáva CT 200H rovnaká. To znamená, že jazdí na rovnakej platforme (a používa rovnaký hybridný systém) ako predchádzajúca generácia Toyota Prius. Kombinácia 1,8-litrového benzínu a elektrického motora produkuje 134 koní a vracia kombinovanú 64,2 MPG a 101 g/km CO2.

Ceny za revidovaný rozsah CT sa začínajú od 25 150 GBP. Sport F Sport stojí 2 000 GBP viac, zatiaľ čo Takumi stojí 31 250 GBP.
Kliknite sem a prečítajte si našu hĺbkovú recenziu na Lexus CT …