Šesť nových Suzukis v nasledujúcich troch rokoch

Šesť nových Suzukis v nasledujúcich troch rokoch
Šesť nových Suzukis v nasledujúcich troch rokoch

Suzuki za posledné tri roky zvýšila svoj predaj vo Veľkej Británii z 20 000 na 37 000 s radom praktických bežných teleslov, ako sú napríklad Splash, Swift a SX4 S-Cross. Podľa jeho predaja a reklamného šéfa, Dale Wyatta sa však v nasledujúcich troch rokoch objaví šesť úplne nových vozidiel, z ktorých polovica bude „emocionálnejším“ modelmi.
Reklama – článok pokračuje nižšie

“Plánuje sa predstaviť dve nové vozidlá v každom zo segmentov A, B a C v priebehu nasledujúcich troch rokov,” uviedol Wyatt. “Jedným z nich bude racionálnejšie, praktickejšie auto, zatiaľ čo druhé bude niečo emotívnejšie.”
Už chápeme, že dvaja nováčikovia zariadení na debut v roku 2015 budú novými Suzuki Vitara, ako aj mestský automobil Celerio, avšak sú to dva návrhy, ktoré zavádzajú v roku 2016, ktoré by mali vzbudiť určitý skutočný záujem.
Najprv sa ukáže, bude ešte jeden hatchback, ktorý bude sedieť spolu so spoločnosťou Swift. Wyatt to označuje ako vozidlo, ktoré „bude reagovať na všetky dôvody, prečo si nekupovať rýchly“, o ktorom uvádza „všetko o vodičovi“, takže bude mať väčšiu batožinu, ako aj viac oblasti v zadnej časti – urobí to Rival pre mini MPV ako Honda Jazz.