Nová štýlová značka spoločnosti Toyota Hilux Gr Sport vystavená brazílskej trhu

Nová štýlová značka spoločnosti Toyota Hilux Gr Sport vystavená brazílskej trhu
Nová štýlová značka spoločnosti Toyota Hilux Gr Sport vystavená brazílskej trhu

Toyota pretekárskych závodných značiek Gazoo sa objavila v Južnej Amerike: Toyota Hilux Gr Sport. Nový dizajn bol odhalený na motorovej výstave Sao Paulo, ako aj iba 420 bude vytvorený pre brazílsky trh, keď sa dodávky začnú v roku 2019.
Primárne úpravy GR Sport sú kozmetické. Zväzok pretekov Gazoo Racing Decals pridáva pruhy cez boky pick-up; Sú dokončené v čiernej aj červenej farbe (ak sa rozhodnete pre farbu bieleho tela), biele, ako aj červené (čierna farba) alebo čierna, ako aj biela (červená farba), zatiaľ čo čierna kapota sa ponúka na bielych autách .
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

• Najlepšie pick-up nákladné vozidlá v predaji
Predná mriežka, zrkadlá dverí, ako aj rolové tyčinky sú tiež zatemnené, zatiaľ čo predná hmlová lampa obklopuje kontrastné vrcholy. Vonkajšie úpravy sú zaokrúhlené sadou čiernych 17-palcových zliatinových kolies.
5

Vylepšenia detailov pokračujú aj vo vnútri. Kožené sedadlá fungujú kontrastujúce červené šitie, ako aj závodné logá Gazoo sú prešívané do predných hlavy. GR Branding sa tiež predlžuje na tlačidlo štartéra, ako aj očíslovaný plak za voličom prevodového stupňa.
Jediná mechanická modifikácia sa týka odpruženia: GR Sport dostáva pevnejšie pružiny a nové tlmiče. Niekde inde je to presne to isté ako základné Hilux: GR Sport je poháňaný 2,8-litrovým dieselovým motorom (iné verzie Brazília-spec Hilux sú vybavené motormi poháňanými benzínom/etanolom), ktorý vytvára 175 koní, ako aj s motormi s benzínom/etanolom), ktorý vytvára 175 kH 450 nm krútiaceho momentu.
Štvorvalcový systém je priradený k šesťstupňovej automatickej prevodovke, ako aj so systémom pohonu štyroch kolies s rozdielom uzamknutia.
Chceli by ste vidieť, že Toyota Hilux Gr Sport príde do Veľkej Británie? Porozumejme svojim myšlienkam nižšie …