Spoločnosť Ssangyong Rexton aktualizovaná spoločnosťou Euro 6 Diesel

Spoločnosť Ssangyong Rexton aktualizovaná spoločnosťou Euro 6 Diesel
Spoločnosť Ssangyong Rexton aktualizovaná spoločnosťou Euro 6 Diesel

Ssangyong odhalila vylepšenia SUV Rexton na rok 2016, medzi ktoré patrí oveľa efektívnejší motor, ako aj novú automatickú prevodovku. Vozidlo je teraz ponúkané a začína od 22 995 GBP – nie je chudobné pre 7 -miestne SUV, ako aj konkurencieschopné s použitými hodnotami na niektorých ďalších modeloch.
• Najlepšie využívajú SUV na nákup
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

2,2-litrový dieselový motor E-XDI220 v Ssangyong Rexton je teraz v súlade s EUR 6. Emisie, ako aj ekonomické podnebie sa zlepšili na 184 g/km, ako aj na 40,4 mpg – hoci tieto čísla sú stále na oveľa nákladnejších súperoch, ako je Kia Sorento, ktorý sa môže pochváliť 149 g/km, ako aj 49,6 mpg.
Motor tiež zlepšuje výkon a teraz sa môže pochváliť 175 koní, spolu s krútiacim momentom 400 Nm – zvýšenie 15 %, ako aj 11 % v porovnaní so starým modelom. To musí pomôcť tým, ktorí chcú využívať 3-tonovú odťahovú kapacitu Rextonu.
Mercedes dodáva novú 7-stupňovú automatickú prevodovku, ktorá musí pomôcť plynulosti a vylepšenia však poškodzuje emisie, ako aj ekonomiku, pri 194 g/km, ako aj 38,1 MPG-druhá voľba je šesťstupňová príručka. Obidve však majú nastavenie s nízkym dosahom, ktoré musia pomôcť Rextonovi zachovať si jeho terénne schopnosti.
Rexton si zachováva päťročnú záruku spoločnosti Ssangyong, ako aj zoznam setov je veľkorysý pre také lacné vozidlo-Top Spec Elx Designs sú stále k dispozícii za menej ako 30 000 GBP, ale fungujú v plnom koženom interiéri, 18-palcových zliatinových kolesách, LED denného behu. Svetlá, vyhrievané sedadlá predné aj zadné, ako aj sat-nav.
Pokúšajú vás vylepšenia smerom k Ssangyong Rexton? Porozumejme svojim myšlienkam nižšie …