NOVÝ 2020 SKODA OCTAVIA Scout stanovený na júl predstavenie

NOVÝ 2020 SKODA OCTAVIA Scout stanovený na júl predstavenie
NOVÝ 2020 SKODA OCTAVIA Scout stanovený na júl predstavenie

Toto je nový skaut Skota Octavia. Terénne ovplyvňované nehnuteľnosti sa predávajú neskôr v roku, ale spoločnosť SkoDa UK ešte stále musí overiť, či bude návrh ponúkaný tu.
Rovnako ako odchádzajúci skaut Octavia, aj tento nový dizajn obsahuje množstvo kozmetických a podvozkových revízií, ktoré sa vyvinuli tak, aby boli autá a nákladné auto oveľa použiteľnejšie terénne. Jeho výška jazdy je o 15 mm vyššia ako bežné vozidlo, zatiaľ čo spoločnosť Skoda namontovala nové bezpečnostné panely s podvozkom, aby sa predišlo poškodeniu mechanických prvkov vozidla pri teréne.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

• Najlepšie vozidlá a nákladné autá teraz v predaji
Na inom mieste je čerstvá sada 18-palcových zliatinových kolies, upravená predná aj zadná nárazníčka, ortéza „skautov“, ako aj tvrdé čierne plastové plášťové plášť pre oblúky kolies, bočné sukne a dvere. Nákupcovia tiež dostanú ako štandardné hmlové žiarovky Strieborného strešného systému, ako aj LED hmlové žiarovky, zatiaľ čo 19-palcové zliatiny sa ponúkajú ako voliteľné navyše.
Vo vnútri bude skaut veľmi podobný spoločnému Octavii štvrtej generácie, zdieľajúc presne ten istý prístrojový panel, stredovú konzolu a 10-palcový infotainment systému dotykovej obrazovky. Existuje však niekoľko detailov, ktoré sú najmä na úrovni lemovania, ako je hliníkový pedálový škatuľka, „skautka“ branding pre predné sedadlá, ako aj kontrastné hnedé šitie.
5

Nový skaut Octavia bude vybavený možnosťou piatich motorov: tri diesely, ako aj dva benzíny. Motory v odrode nafty budú založené na presne rovnakom turbodúchadlom 2,0-litrovom štvorvalcovom systéme a budú ponúkané vo výstupoch 113 koní, 148 koní alebo 197 koní.
Kupujúci benzínových benzínov bude poskytnutá možnosť dvoch preplňovaných štvorvalcových motorov-buď 2,0-litrový systém s rozmermi 187 koní alebo jednotka s rozlohou 1,5 litra 148 koní. Keď je špecifikovaný so sedemstupňovou automatickou prevodovkou DSG spoločnosti Skoda, tento motor má tiež miernu hybridnú pomoc.
Nižšie napájané nafty, ako aj benzínové motory, sa ponúkajú s pohonom predných kolies, zatiaľ čo oveľa silnejšie pohonné jednotky budú mať štandardne pohon štyroch kolies.
Chcete vidieť, ako sa nový skaut Skotavia Scout začína v predaji vo Veľkej Británii? Pochopme v sekcii komentárov nižšie …