Toyota Auris dostane nový vzhľad, ktorý sa má predviesť v Ženeve

Toyota Auris dostane nový vzhľad, ktorý sa má predviesť v Ženeve
Toyota Auris dostane nový vzhľad, ktorý sa má predviesť v Ženeve

po tom, čo Toyota nedávno odhalila zmenu v polovici životu pre svoj rad Avensis, firma odhalila, že prinesie aktualizovanú verziu svojho Auris Family Hatch do Geneva Motor Show Show . Rival Ford Focus získa jemné vylepšenia vonkajšieho vonkajšej strany a viac vyšší interiér, novú bezpečnostnú techniku ​​a efektívnejší sortiment motora.
Reklama – článok pokračuje nižšie

Auris druhej generácie je v predaji iba od roku 2013, ale už spoločnosť Toyota cíti potrebu vylepšiť rozsah, aby mu poskytla bojovú šancu proti rafte faceliftovaných konkurentov, ako sú Focus, Honda Civic a Hyundai i30. Môžeme očakávať, že nové Auris prídu do Veľkej Británie začiatkom leta 2015.
3

Napriek prítomnosti týchto súperov zostávajú exteriérové ​​zmeny relatívne jemné, ale obrázky ukazujú ostrejší dizajn prednej mriežky a pripájanie extra chrómov. Zadný zadok nie je zobrazený na obrázkoch, ale môžeme očakávať, že ľahko omeškané chvosty a múdrejší nárazník.
Tam, kde sa zmeny budú cítiť, je väčšina v kabíne, ktorá získa množstvo aktualizácií vrátane klasickejších materiálov, nových technológií a aktívnych bezpečnostných systémov „bezpečnostného zmyslu spoločnosti Toyota“. To prinesie funkcie, ako je napríklad predná havária, pokročilý radarový výletný riadok a detekcia zadnej krížovej premávky.
Toyota tiež sľubuje novú škálu motorov, ktoré zvýšia výkon a efektívnosť, ale nepotvrdila presne to, čo môžeme očakávať. Vieme, že hybridná hnacia sústava zostane do značnej miery nezmenená.
Ste nadšení z facelifted Toyota Auris? V sekcii komentárov nižšie vypustite ťažkú ​​paru …