‘Všetko najlepšie k 30. narodeninám. Rovnako ako obrovské poďakovanie sa vám

‘Všetko najlepšie k 30. narodeninám. Rovnako ako obrovské poďakovanie sa vám
‘Všetko najlepšie k 30. narodeninám. Rovnako ako obrovské poďakovanie sa vám

tridsať rokov tento týždeň v temnej kancelárii v centre Londýna, tím nadšených motorových novinárov pracoval mimoriadne dlhé hodiny na predstavení nového pravidelného časopisu o autách a nákladných automobiloch – autá a Časopis s rozdielom; jeden s návštevníkom v strede čokoľvek, čo robí.
Narodilo sa Auto odhalenie a napriek tomu, že tím prakticky zabudol, že musel urobiť problém dva v potešení z toho, že sa prvý z dverí dostane z prvého, nepozeral sa späť. Zostáva veľmi populárny pravidelný časopis v Británii s určitým okrajom, s mimoriadne úspešnou stránkou spolu s ním v týchto dňoch.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

• Vyvinuli sme vlastné auto: Seat Mii by Car Express
A tak, keď si udržujete tento prvý problém, pochopenie toho, čo vás z tejto spoločnosti nadchne, ako aj to, čo chcete porozumieť, je to, čo nás odlišuje. Je to preto, že ste ako my: autá a fanúšikovia nákladných automobilov, ktorí sú nadšení úžasnými novými automobilmi a nákladnými automobilmi, ktoré na nás stále prichádzali (av niektorých prípadoch čudní) Ľudia, ktorí pracujú v fantastickom motorovom priemysle.
Zostavili sme zoznam našich 30 najlepších automobilov a nákladných automobilov z posledných 30 rokov, s asistenciou niekoľkých známych tvárí z auta odhalenia v priebehu desaťročí.
Jedna vec je istá: Nasledujúcich 30 rokov so sebou prinesie oveľa viac výziev, oveľa viac úprav a celú hromadu pôžitku – pravdepodobne ešte oveľa viac, ako sme videli, pretože Deň Car Express.
A vy máte slovo, že budete naďalej v jadre všetkého, čo robíme. Sme nesmierne vďační, že vyberiete odhalenie auta, rovnako ako vám budeme naďalej prinášať to najlepšie, čo môže svet automobilov a nákladných automobilov ponúknuť na nasledujúcich 30 rokov, ako aj ďalej.
Pozrite sa späť na 30 rokov časopisu CAR odhaliť časopis s retrospektívou niekoľkých našich minulých obalov …