Peugeot Partner Van dostane nový vzhľad, ako aj Tech pre rok 2015

Peugeot Partner Van dostane nový vzhľad, ako aj Tech pre rok 2015
Peugeot Partner Van dostane nový vzhľad, ako aj Tech pre rok 2015

Perugeot’s Prominent Partner Van, je pripravený získať facelift v polovici života, s novým dizajnom s súčasnou tvárou v domácnosti Peugeot, New Active Security a Comfort Tech ako aj aktualizovaný rozsah motora. Bude sa zobrazovať na priemyselnej automobilovej výstave budúci mesiac a bude sa predávať čoskoro potom.
Rival Fiat Doblo dostáva do exteriéru niektoré menšie revízie, vrátane novej dohody o ochrannej známke spoločnosti, ktorá sa objavila na jej rozmanitosti automobilov cestovateľov, s revidovanou mriežkou, ako aj nárazníkom, ako aj novými svetlami vpredu aj v zadnej časti.
3

Vo vnútri je v celom rozsahu ponúka nové zariadenia. Všetky návrhy dostanú Hill Začiatok pomoci, ako aj varovanie tlaku v pneumatikách, zatiaľ čo dizajn „S“, ako aj vyššie uvedené, dostanú aktívne mestské brzdenie ako možnosť. Spravovanie plavby, ako aj obmedzovač rýchlosti, sú teraz bežné na návrhoch SE, ako aj vyššie, zatiaľ čo nový TomTom integrovaný SAT-Nav s pripojením smartfónov je vybavený profesionálnymi návrhmi alebo vyšším.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Novinkou pre odrodu 2015 sú dva dieselové motory Bluehdi Euro 6. Fungujú prísada, ktorá znižuje škodlivé emisie oxidu dusíka, je však potrebné doplniť každých 12 500 míľ.
• Najlepšie dodávky panelov v roku 2014
Jednotky Bluehdi s rozlohou 99 k 1,6 litra sú schopné emisií až 108 g/km, vďaka štandardnému zastaveniu. Staré jednotky Euro 5 sa ponúkajú spolu s nimi až do júna 2016 plus 1,6-litrový benzínové motory, ako aj partnera Electric Full-EV.