Mercedes S-Class Coupe Night Edition exponované pre Detroit Show

Mercedes S-Class Coupe Night Edition exponované pre Detroit Show
Mercedes S-Class Coupe Night Edition exponované pre Detroit Show

Mercedes odstránil zábaly z nového špeciálneho kupé triedy S, ktorý debutuje na Detroit Automobile Show v januári.
Volá sa Mercedes S-Class Coupe Night Edition, môže sa pochváliť prémiovými vylepšeniami s jedinečnými tmavými akcentmi a dokončuje sa na vonkajšej strane a v kabíne.
• Najlepšie špičkové autá a nákladné autá na získanie teraz
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Vpredu dostane špeciálnu mriežku radiátora, s jedným Louvre skončeným vo vysokej lesklej čiernej farbe. Jazdí aj na 20-palcových kolieskach zliatiny AMG, tiež sa skončila v čiernej farbe, ale s podmanivou lesklým ráfovým prírubom. Krídlové zrkadlá a vložky do bočných paródií sa tiež spoja s zatemňovanou mriežkou a kolesami.
Tieto zmeny sú iba jemné, takže autá a nákladné autá Night Edition dostanú aj pridanie štýlovej AMG BodyKit, aby sa viac vynikli. Matt Grey Paint Mercedes škádlil automobil v prípade, že je voliteľnou extra.
5

Vo vnútri edícia triedy S Claspe Night dostáva osvetlené parapety dverí. K dispozícii sú kožené, kožené čalúnené interiéry kože a kože AMG v rôznych farbách, hoci interiér Gets Night Edition vylepšenia vo forme vysokorýchlostných vložiek a lemovania čierneho dreva a názov nočnej edície je vyrytý na vklad volant.
Je zaujímavé, že vylepšenia sa neobmedzujú iba na jeden model. 362bhp S400 4Matický kupé dostane balík, ale Mercedes tento model neponúka vo Veľkej Británii. Namiesto toho uvidíme vylepšenia nočnej edície na 449bhp, kupé napájanom S500 napájanom V8. Spoločnosť Mercedes neodhalila, koľko navyše bude stáť nočná edícia, ale sme si istí, že budeme počuť oveľa viac na Detroit Automobile Show budúci mesiac.
Kliknite sem a prečítajte si našu ukážku prehliadky motorového predstavenia Detroit v roku 2017.